De nieuwe website is live!

Het lag al even in de planning, maar nu is de nieuwe website van vakantiehuis Waldfriede in Seesbach gereed. De oude website, die jaren prima dienst heeft gedaan, was niet meer helemaal van deze tijd. Bovendien konden we niet goed laten zien hoe authentiek de accommodatie is, welke faciliteiten er zijn maar ook hoe mooi de omgeving is en welke bezienswaardigheden en activiteiten er mogelijk zijn!

Logo

Het logo op de website laat zien dat Waldfriede omgeven is door mooie natuur. De WS in het logo, heeft een dubbele betekenis. Enerzijds Waldfriede Seesbach, anderzijds Wim Steur, eigenaar van Waldfriede.

Foto’s

De foto’s op de website geven een duidelijk beeld en op veel pagina’s kun je door de foto’s heen scrollen. Plaatjes zeggen ten slotte meer dan woorden. Alles is nu eenvoudig te vinden via de menu balk of de homepage van de website.  De prijzen en voorwaarden zijn duidelijk vastgelegd. En voor de beschikbaarheid is een nieuwe kalender in gebruik genomen waar je goed de beschikbaarheid kunt zien. Als je het formulier daaronder invult voor een reservering, nemen we graag contact met je op.

Klikss, onze marketingpartner, heeft met de oplevering van deze website uitstekend werk geleverd.

Je bent vast benieuwd naar de nieuwe site.  Kijk dan snel en reserveer voor een leuke week, midweek of weekend!