Over ons

Samen met familie, vrienden, sportgenoten of collega’s gezellig, actief of niet actief, samen genieten in Duitsland. Dat kan bij Waldfriede Seesbach!
Walfriede is omgebouwd tot groepsaccommodatie tot 27 personen, met 10 slaapkamers en 4 badkamers. De gehele accommodatie exclusief als groepsverblijf verhuurd.

Het huis heeft ooit dienst gedaan als hotel en jachthuis en ligt midden in de mooie natuur rond Seesbach. Mijn familie en vrienden zowel in Nederland als Duitsland hebben mij enorm geholpen om het huis weer in een mooie en goede staat te krijgen. Geschikt voor verhuur aan groepen, zoals sportclubs, families, motorclubs en scholen. Daaromheen organiseren wij ook graag activiteiten voor je.

Wie ben ik?

Ik ben graag actief bezig met mensen. Daar ligt mijn hart. Actief bedoel ik dan op twee manieren: allereerst fijn en actief met mensen omgaan en bovendien actief in de zin van sportief bezig zijn op vele manieren.
Ik heb een eigen bedrijf dat voornamelijk gericht is op jeugdzorg. Jeugdzorg is bijzonder goed te combineren met activiteiten, zowel binnen als buiten. Daarom maak ik zelf ook graag gebruik van Waldfriede om met deze jongeren en begeleiding te werken. Daarnaast verhuur ik Waldfriede heel graag aan groepen die, actief of minder actief, een mooie tijd willen doorbrengen met elkaar in een fijne omgeving.

Vanaf het moment dat ik Waldfriede kocht, ben ik aan de slag gegaan om het huis in goede en een meer moderne staat te brengen. Dat doe ik met vrienden en familie. Bouwen aan dit huis is een voortdurende hobby geworden.

Indien u het huis wil huren en ook nog groepsactiviteiten organiseren, dan adviseer en help ik u graag daarbij!
Ik heet u graag van harte welkom bij de Waldfriede Seesbach!