Nieuwe website is live!

Het was al gepland, maar de nieuwe website van het vakantiehuis Waldfriede in Seesbach is klaar.
De oude website, die al jaren goed dienst doet, was niet meer up-to-date. Bovendien konden we niet laten zien hoe authentiek de accommodatie is, welke voorzieningen er zijn, maar ook hoe mooi de omgeving is en welke attracties en activiteiten mogelijk zijn!

logo

Het logo op de site laat zien dat Waldfriede wordt omgeven door prachtige natuur. De WS in het logo heeft een dubbele betekenis. Enerzijds Waldfriede Seesbach, anderzijds Wim Steur, eigenaar van Waldfriede.

Foto’s

De foto’s op de website geven een duidelijk beeld en op veel pagina’s kunt u door de foto’s bladeren. Foto’s zeggen uiteindelijk meer dan woorden. Alles is nu gemakkelijk terug te vinden in de menubalk of op de startpagina van de website. De prijzen en voorwaarden zijn duidelijk. En voor beschikbaarheid is een nieuwe kalender in werking gesteld, waar u de beschikbaarheid kunt zien. Als u het formulier invult voor een reservering, nemen wij graag contact met u op.

Klikss, onze marketingpartner, heeft uitstekend werk verricht bij het aanbieden van deze website. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje en boek voor een leuke week, midweek of weekend!